Nu ook !!!!

Gourmet / bbq

BBQ pakketten

Onze schalen worden met veel aandacht, en het lekkerste verse vlees opgemaakt. De schalen zijn gevuld met vlees van onze eigen boerderij en in samenwerking met de slager, gezien wij zelf geen kip hebben. De speklapjes hebben al uren voorbereiding gehad ,eer ze op onze schalen liggen. Deze worden dan ook door de slager op ambachtelijke wijze gezout en gegaard. En dat proeft u!

We maken 2 verschillende schalen, de basis en het luxe pakket. Voor 2 en 4 personen. Ook voor groepen draaien wij onze handen niet om.

We hebben met regelmaat verse afhaalronde, en die datum maak in ruim van de voren bekend op social media, facebook. Neem ook gerust daar eens een kijkje. Sjoukje Zijlstra Vof van de Koppel vleespakketten. Na deze ronde bewaren wij de overige schalen in onze vriezer. Mocht u dan spontaan de bbq aan willen steken, dan hebben wij voor u een heerlijke schaal met eerlijk vlees in voorraad. Als u dan even belt, of een bericht stuurt dat u even langs wilt komen, dan is het altijd goed.

basis pakket 2 personen (of 4 personen) € 10,00 per persoon

2 Kipfilet

2 Runder hamburgers

2 Speklapjes

2 bbq worstjes

2 Kip sate stokjes

 

Luxe pakket  2 (of 4 personen) € 12,50 per persoon

2 biefstukjes

2 shaslick

2 runder hamburgers

2 speklapjes

2 kip sate stokjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals u van ons gewend bent, zijn de vleesschalen weer opgevuld met heerlijke stukjes vlees.
Van de boer, in samenwerking met de slager!
Onze boeren- gourmetschaal is opgevuld met;

Kalkoenfilet

Satéstokje

Speklapje

Shoarmavlees

Biefstuk

Hamburger

Snitzel

 

Ongeveer 300 gram per persoon voor € 12,50 per persoon.

De schaal is voor 4 of 6 personen opgemaakt.

Als uw interesse gewekt is, dan kunt u middels het contact formulier uw boeren-gourmet schaal reserveren! Of via een app bericht/bellen, op het nummer 06 57697571.

Tevens willen wij u erop attenderen dat we ook geweldige lekkere kerstpakketten hebben samengesteld. Maar uiteraard kunnen we ook samen kijken naar een mooi pakket, geheel naar uw wensen.
Deze kunt u vinden in het menu onder het kopje “kerstpakket”