Nu ook !!!!

levering

Als we genoeg aanmeldingen hebben betreft de kilo’s dat het dier ongeveer weegt, dan gaan we de slager bellen om een afspraak in te plannen.

Om de versheid, en kwaliteit van ons vlees te kunnen garanderen en waarborgen, werken wij alleen met reserveringen. Wij maken pas een afspraak bij de gecertificeerde slager als er genoeg kilo’s vlees gereserveerd zijn, welke ongeveer gelijk staat aan het gewicht van de stier, lam of het varken.

Na de slacht moet het vlees een paar dagen “besterven”, waarna het verpakt word, en u uw pakket de zelfde dag kunt komen afhalen. Zodra wij een afspraak hebben gemaakt met de slager, lichten wij alle mensen die vlees gereserveerd hebben in, over de afhaal datum en tijd.

U kunt het zien dat u met andere samen een stier, varken of lam koopt. Zo bent u er zeker van dat u een heerlijk en eerlijk stukje vers vlees koopt.

Uw pakket laten bezorgen? Dat kan. Binnen een straal van ongeveer 50 km vanuit Almkerk kunnen wij uw pakket bezorgen voor € 10,00 bezorgkosten. Woont u buiten deze cirkel? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar een gepaste oplossing.